Üdvözöljük az Enter Hungary oldalán!

Tisztelt Ügyfeleink!
A Visa kártyatársaság által kibocsátott bankkártyák esetén a társaság hivatalos tájékoztatása alapján magyar idő szerint 2022. március 09-én 22:01 perctől az orosz bankok által kibocsátott bankkártyákat felfüggesztik. Ez azt jelenti, hogy attól a pillanattól kezdve bármilyen orosz bank által kibocsátott bankkártyával kezdeményezett tranzakció sikertelen lesz. Ez alapján az ilyen bankkártyákkal az Enter Hungary oldalon keresztül indított online fizetés is sikertelen lesz.
Megértésüket köszönjük!

Tisztelt Foglalkoztatók!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a menedékes státuszt kérelmező, vagy menedékesként elismert személy foglalkoztatása megkezdésének, valamint megszűnésének a bejelentésére külön űrlap áll rendelkezésre a „Bejelentés” ügytípusban. Kérem, hogy e személyi kör tekintetében a bejelentést kizárólag a speciálisan a menedékes foglalkoztatásának megkezdésére, valamint a menedékes foglalkoztatásának megszűnésére rendszeresített űrlapon tegyék meg! Köszönjük, hogy ennek betartásával is segítik az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság munkáját!

Ez a rendszer segíti Önt abban, hogy elektronikusan, sorban állás nélkül be tudja nyújtani tartózkodási engedély iránti kérelmét Magyarországon. Amennyiben külföldről kíván Magyarországra vagy Schengeni területre beutazni, a Külgazdasági és Külügyminisztérium nyújt segítséget.

Az e-kérelem benyújtható, mint magánszemély, vagy mint kiemelt foglalkoztató/munkaerő-kölcsönző, továbbá mint jogi képviselő. Az első kérelem benyújtása előtt regisztrálnia szükséges. A regisztrációs eljárás eltérő módon történik magánszemélyek, kiemelt foglalkoztatók/ munkaerő-kölcsönzők, és a jogi képviselők esetében. Kérjük, válassza ki, Ön melyik kategóriában kíván regisztrálni!

Menedékes regisztrálás (menedékes adatlap benyújtás felhasználói útmutató)

A weblap használatával kapcsolatosan felhasználói útmutató tartalmaz részletes leírást.